DYMATIZE Creatine Monohydrate

-19% DYMATIZE Creatine Monohydrate

DYMATIZE Creatine Monohydrate - чист креатин монохидрат

1. Какво представлява продуктът?

DYMATIZE Creatine Monohydrate е хранителна добавка, която ще повиши нивото на креатин в мускулите ви.

Подобно на вас, в Dymatize ние не правим компромиси с качеството и затова използваме Creapure® - първокласен креатинов монохидрат. Креатинът е естествено вещество в човешкото тяло. Той играе жизненоважна роля в транспортирането и съхраняването на енергия във всяка клетка. Ежедневното добавяне на 3 грама креатин в продължение на минимум 4 седмици увеличава общото мускулно съдържание на креатин. Добавен във вода или в напитки, несъдържащи кофеин, неароматизираният и ултра-чист Dymatize® CREATINE MONOHYDRATE е перфектният избор по време на интензивни тренировъчни периоди.

2. Активни съставки и тяхното въздействие

 • 100% висококачествен Creapure® креатинов монохидрат, произведен в Германия;
 • Чист креатин монохидрат.

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 

Надскочете възможностите си по време на тренировки!

Желаете ли допълнително усилване на производителността по време на тренировки? Креатинът повишава физическата активност при последователни краткосрочни упражнения с висока интензивност.

4. Защо да изберете този продукт?

Не се колебайте да изберете Dymatize Creatine Monohidrate! Тази невероятна хранителна добавка ще ви помогне да пoдoбpите мycĸyлнитe си пocтижeния пo вpeмe нa виcoĸо интeнзивни дейности, ĸaĸвитo ca вдигaнeто нa тeжecти, тичaнeто, ĸaĸтo и вcичĸите aepoбни и aнaepoбни yпpaжнeния. Марката Dymatize изпoлзвa единствено нaй-виcoĸoĸaчecтвeния и нaй-чиcтия ĸpeaтин. По тoзи нaчин креатин монохидрат от Dymatize ви пpeдлага нaй-дoбpoтo пpoизвoдcтвo нa мycĸлyлнa eнepгия.

 • Креатинът повишава физическата активност в последователни изблици на краткосрочни упражнения с висока интензивност;
 • Изключителна разтворимост;
 • Неароматизиран;
 • Подходящ за вегани, без глутен и без лактоза;
 • Хранителната добавка е тествана за забранени вещества от "Informed-Choice", с гаранция за висококачествен продукт за професионални атлети.


Всички продукти на Dymatize, които притежават сертификат за Informed Choice, са тествани за забранени вещества от световната спортна антидопингова лаборатория LGC. В допълнение, Informed-Choice гарантира, че всички продукти са произведени по високи стандарти за качество и са по-безопасни за използване от атлетите.

Макс. 1 доза на ден, доставя 3 г креатин. Благоприятният ефект се постига с дневен прием на 3 грама креатин, препоръчва се за мин. 4-6 седмици.
Да не се употребява от деца и юноши. За възрастни - използвайте само по време на интензивни тренировъчни периоди.
Инструкция за смесване (1 доза): Смесете 1 лъжичка (= 3,4 g) с вода или безкофеинова напитка - включена лъжичка.
Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Балансираната диета и здравословният начин на живот са важни. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Да съхранява на място, недостъпно за деца.

За порция (3,4 грама):

Креатин: 3,0 грама.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

 • № на продукта: 1484057212
 • Наличност: На склад
 • 32.00 лв
 • 25.96 лв
 • Цена без ДДС: 21.63 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, ЗА СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ЗА ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА, ЗА НАРАСТВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА