DYMATIZE SUPER PROTEIN AMINO

DYMATIZE SUPER PROTEIN AMINO

DYMATIZE SUPER PROTEIN AMINO - комплексни аминокиселини

1. Какво представлява продуктът?

Dymatize® Super Protein Amino е протеинова аминокиселинна формула, която доставя пълния спектър на всички протеиногенни аминокиселини. Тези основни и несъществени аминокиселини са градивните елементи на протеина. В допълнение към обичайния прием на протеин, удобно оразмерените и лесни за преглъщане таблетки улесняват допълването на протеините ви в движение и през целия ден. Дневната доза се състои от две порции.

2. Активни съставки и тяхното въздействие

Dymatize Super Protein Amino ще ви зареди с жизненоважните аминокиселини с разклонена верига - ВСАА. Те са един от най-важните фактори за правилното и пълноценно възстановяване, след всяко физическо натоварване.

Тази невероятна формула, Dymatize Super Protein Amino, съдържа и друга изключително важна аминокиселина - л-аргинин. Аргининът е прекусор на азотния оксид, който подобрява кръвоснабдяването на мускулите и по този начин повишава обема им.

Dymatize Super Protein Amino съдържа и незаменимата аминокиселина л-глутамин, която също насърчава пълноценното възстановяване и предпазва мускулите от катаболен разпад.

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 

Dymatize Super Protein Amino ще защити мускулите ви и ще ви помогне да изградите мускулна маса без мазнини. Тази хранителна добавка ще повиши издръжливостта ви и ще помогне за бързото възстановяване, дори и след травми. Super Protein Amino от Dymatize ще стимулира значително мускулната ви активност и ще ви помогне да се заредите с чиста мускулна маса.

4. Защо да изберете този продукт?

  • Дневната доза (= 6 таблетки) осигурява 5,8 g протеин
  • Предоставяне на пълен спектър от всички протеиногенни аминокиселини
  • Удобни размери и лесни за гълтане таблетки за пътуване
  • Забранено вещество, тествано от "информиран избор" за увереност на спортистите и най-високо качество на продуктите
  • Продуктът се предлага в разфасовка от: 500 броя; 345 броя.Поемайте до 2 порции (= 6 таблетки) на ден с много течности. 1 сервиране (= 3 таблетки).
Тази хранителна добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразна диета. Една балансирана диета и здравословен начин на живот са важни. Не превишавайте препоръчваната дневна доза. Да се пази от деца.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1484044589
  • Наличност: На склад
  • 56.00 лв
  • Цена без ДДС: 46.67 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, ЗА СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ПО ВРЕМЕ НА ТРЕНИРОВКА, ЗА СЛЕД ТРЕНИРОВКА, ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ