Mutant Gear - 0.378 kg

-11% Mutant Gear - 0.378 kg

Mutant Gear е най-новото попълнение в арсенала на канадския гигант Mutant. 

Продуктът комбинира:

  • 7000 мг БЦАА
  • 2400 мг ЕАА (треонин, лизин, аргинин, фенилаланин, хистидин, метионин и триптофан)
  • 675 мг Електролитен бленд 
  • 5 мг BioPerin екстракт от черен пипер

Аминокиселините са градивните елементи на мускулния протеин, което ги прави изключително важни, за спортистите и хората занимаващи се с фитнес и бодибилдинг. Аминокиселините с разклонена верига трудно се набавят с храна и диета, затова е добре да се набавят под формата на хранителна добавка, особенно при хора изложени на прекомерни физически натоварвания. BCAA са градивните елементи на мускулната тъкан и представляват около 40% от сухото тегло на мускула.

Освен това продуктът съдържа всички 7 електролити, необходими на вашето тяло и възстановяване (кокосова вода на прах, морска сол, ALBION® магнезиев бисглицинат (буфериран), осигуряващ 60 mg чист елементарен магнезий, минерали от червени водорасли Aquamin®, калзиев фосфат, магнезиев оксид, натриев цитрат, натриев бикарбонат).

Добавеният екстракт от черен пипер в патентована форма BioPerin многократно увеличава способността на организма да абсорбира другите хранителни вещества.

Активните съставки на Mutant Gear ускоряват адаптирането на спортистите към тренировките, чрез подобряване на азотния баланс на тялото - те подобряват възстановяването, стимулират анаболизма на мускулните протеини, като в същото време намаляват техния катаболизъм. Освен това инхибира образуването на вредни мастни клетки, което означава, че подпомага процеса на отслабване.

Mutant Gear е комплексна формула, предназначена за физически активни хора, професионални спортисти и хора, упражняващи спорта за развлечение, като спомагат за по-доброто възстановяване и мускулно изграждащите процеси без увеличение на мазнините. Mutant Gear е отлична добавка и за атлети от скорстно - издръжливите спортове, като допринася за пълноценното възстановяване.

Тестван за забранени субстанции - Informed-Choice

Като допълнителен ангажимент към нашия качествен контрол, MUTANT създаде стратегически съюз Informed-Choice, независима лаборатория която да тества нашите продукти за забранени вещества. Всички добавки MUTANT, които носят логото Informed-Choice, са тествани за забранени вещества. Стандартният допълнителен скринингов тест обхваща над 200 вещества, забранени в спорта. 

И не на последно място Mutant Gear е без синтетични оцветители и изкуствени овкусители.

Mutant Gear използва само естествени оцветители и аромати, за да се отличи не само по вкус, но и по качествени съставк. Фактът, че не се използват изкуствени оцветители го прави в пъти по-добър избор отколкото масовото производство, което използва изкуствени такива.


Смесете 1 доза (12,6 грам ) с 250-350 мл вода и разбъркайте добре. Консумирайте 1 доза преди или по време на тренировка.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1661856140
  • Наличност: На склад
  • 70.00 лв
  • 62.00 лв
  • Цена без ДДС: 51.67 лв

Налични опции