Mutant Mass - 2.270кг

-15% Mutant Mass - 2.270кг
Mutant Mass 2.270 кг. - супер гейнър. Хранителна добавка.

Mutant Mass е супер гейнър, който е създаден специално за активно спортуващи хора, за да могат те да увеличат по-бързо мускулната си маса и да заредят тялото си с повече енергия!

MUTANT Mass ви дава повече от 1060 калории само за 1 доза!
MUTANT Mass съдържа цели 10 висококачествени протеинови източника!
MUTANT Mass ви осигурява адекватно количество въглехидрати с различно ниво и степен на усвояване, така че да влияе позитивно върху нивата на инсулина!
MUTANT Mass е лесен за разтваряне, само с едно разклащане и сместа става хомогенна!
MUTANT Mass има превъзходен вкус!

MUTANT Mass е всичко, което ви трябва, за да постигнете твърди, като скала мускули! Изграждането на мускули изисква подходящ протеинов микс, за да се стимулира  мускулната тъкан и да се възстанови бързо. Протеините трябва да се  пощадят от похабяване за енергийните нужди на тялото, докато мускулът също изисква масивни вливания от чисти калории, заместващи използвания при тренировките гликоген. Смилане, абсорбиране, отпускане на калории и манипулиране на протеиновата последователност - MUTANT Mass взима предвид всичко това и побеждава всичко.
Повече от 1060 калории на доза;
Съдържа цели 10 протеинови източника;
Осигурява адекватно количество въглехидрати;
Лесно разтваряне;
Превъзходен вкус;

Начин на приемане:
Aĸo пpиeмeм, чe ce xpaнитe пo 4 чaca днeвнo, взимaйтe пo 1 дoзa MUTANT Mass вeднaгa cлeд тpeниpoвĸa. Щe пoчyвcтвaтe мycĸyлитe cи yгoлeмeни, тъй ĸaтo ocнoвнитe виcoĸoĸaчecтвeни xpaнитeлни вeщecвa oтивaт пpaвo в ĸopeмнитe мycĸyли.

2. Активни съставки и тяхното въздействие

MUTANT Mass съдържа сензационните 52 грама висококачествен протеин (с 10 индивидуални матрични глави, за бързи, средни и бавни протеинови реакции)!
MUTANT Mass е истински гейнър и с много добавена стойност. Само вижте това: 32 GRAMS BCAAs +ЕЗА + GLUTAMINE / GLUTAMINE PRECURSORS и тези количества висококачествени аминокиселини ги има във всяка доза!
MUTANT Mass ви дава цели 1060 КАЛОРИИ ОТ 10 ПРОТЕИНОВИ ИЗТОЧНИКА!
Въглехидрати с молекулярна маса!
Ненаситени мастни киселини и фаворита MCTs Oil!

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 

MUTANT Mass е всичко, което ви трябва, за да постигнете твърди като скала мускули! Изграждането на мускули изисква подходящ протеинов микс, за да се стимулира  мускулната тъкан и да се възстанови бързо. Протеините трябва да се пощадят от похабяване за енергийните нужди на тялото, докато мускулът също изисква масивни вливания от чисти калории, заместващи използвания при тренировките гликоген. Смилане, абсорбиране, отпускане на калории и манипулиране на протеиновата последователност - MUTANT Mass  взима предвид всичко това и побеждава всичко.

4. Защо да изберете този продукт?

Факт е, че 92% от трениращите никога не достигат масата, която желаят. MUTANT Mass, като гейнър, е създаден специално за тази единствена цел – чиста добавена маса. Формулата е на светлинни години напред от това, което понастоящем се предлага за мускулна маса. Другите продукти са с високо съдържание на захар и лактоза, смес от по-евтино мляко или суроватъчни протеини - MUTANT Mass превъзмогна всичко това за да създаде съвършената формула!
Ако наистина искате плочки и чиста мускулна маса по-бързо от всякога, то MUTANT Mass е решението. MUTANT Mass е супер гейнър със сериозна формула, създадена само за здраво работещи атлети, които искат сила, абсолютни размери и пак сила. Продуктът е разработен след 2-годишно изследване и се основава на здрава и доказана наука. По-важното е, че завършената формула на MUTANT Mass е също тествана в залата от истински културисти и силови атлети. Ако добавите само 1 доза от MUTANT Mass на ден към вашето ежедневие, ще прибавите до 5lbs мускул, лишен от мазнини, през следващите 14 дни, ще увеличите седалищната преса с 10-20lbs и ще увеличите гръдната обиколка с 2,5 см.


MUTANT Mass се взима пo 1 доза сутрин и 1 дoзa MUTANT Mass вeднaгa cлeд тpeниpoвĸa.

Щe пoчyвcтвaтe мycĸyлитe cи yгoлeмeни, тъй ĸaтo ocнoвнитe виcoĸoĸaчecтвeни xpaнитeлни вeщecвa oтивaт пpaвo при тях.

В ден без тренировка  MUTANT Mass се взима сутрин преди или по време на хранене.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1483711307
  • Наличност: На склад
  • 75.00 лв
  • 64.00 лв
  • Цена без ДДС: 53.33 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, ЗА СИЛА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ, ЗА СЛЕД ТРЕНИРОВКА, ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ВРЕМЕТО, ЗА НАРАСТВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА