Mutant Whey - 0.908 кг.

-17% Mutant Whey - 0.908 кг.

Mutant Whey - 0.908 кг. - суроватъчен протеин. Хранителна добавка.


1. Какво представлява продуктът?

Mutant Whey e суроватъчна матрица с 5-степенно освобождаване! Този невероятен продукт бързо получи признание, като уникална комбинация от суроватъчни протеини, изграждаща забележителен мускулен растеж и осигуряваща повишено задържане на азота. Тава са пет естера на висококачествена суроватка със страхотен вкус и невероятна концентрация на аминокиселини. Mutant Whey се роди след 28 месеца усърдни изследвания и разработки.

2. Активни съставки и тяхното въздействие

В Mutant Whey предлагаме селектирани протеинови източници, всеки със своя уникална скорост на усвояване и ангажиране на определена група протеинови рецептори в храносмилателния тракт. Това означава само едно – никакви загуби и 100% усвояване на приетия протеин. Всеки от 5-те протеинови източника е пълноценен и е с високо съдържание на анаболните верижно-разклонени аминокиселини (BCAAs) и глутамин, за ускорено възстановяване и растеж.

Mutant Whey осигурява бързо натрупване на твърди като скала мускули, 100% по-добър от обикновените суроватъчни протеини, защото ще ви зареди с/със:

Уникалния NITROSERUM™ - мембранно филтриран суроватъчен протеин концентрат с фосфолипиден комплекс: Tова е новият "диаментен стандарт" на суроватъчните протеини, тъй като осигурява по-голям реален мускулен растеж, съхраняване на чистата мускулна маса и по-силна стимулация на растежните хормони. Разбира се, суроватъчните изолати са бързи, но не се усвояват напълно, тъй като постъпват в рецепторите на мускулните влакна по едно и също време. NITROSERUM осигурява стабилна във времето абсорбация, осигурявайки постепенното и постоянно във времето постъпване на протеина в мускулите. Той съдържа и натурални фосфолипиди и високи количества растежни фактори от коластра (IGF-1, IGF-2), които провокират по-голямата активност на растежните хормони, така че да усетите по-интензивния растеж и по-голямата сила която нахлува във вашето тяло след всяка доза Mutant Whey .

Микрофилтриран суроватъчен протеин концентрат:

Традиционният „златен стандарт” в суроватъчните протеини – бързо усвоим, със 100% лактоза FREE. Съдържа повече имуноглобулини от суроватъчния изолат и така осигурява по-добро укрепване на имунната система.

Студено обработен суроватъчен протеин изолат:

Бързо усвоим и с най-ниско въглехидратно съдържание WPI с 97% чисто протеиново съдържание, това е най-концентрираният източник на суроватъчен протеин, с второто по-големина незабавно задържане на азота и практически никаква лактоза.

ActiNOS® хидролизиран суроватъчен протеин с биоктивни пептиди:

Очакващите патент суроватъчни пептиди се усвояват най-бързо и стимулират в най-голяма степен ензима NOS (азотен оксид синтаза), като увеличават с до 95% напомпването на мускулите и потока на кръв към тях, осигурявайки в пъти по-голямо количество BCAAs за възстановяване и надграждане на мускулите.

Хидролизиран суроватъчен протеин изолат:

Осигурява естествените биоактивни съставки с голямо значение за растежа и имунните процеси като дипептиди, трипептиди и олигопептиди, бета-лактоглобулин, алфа-лакталбумин, серумен албумин и имуноглобулини. Това е новият „платинен стандарт”, който се усвоява по-бързо от нормалния изолат и е номер едно по задържане на азота.

Комплекс за регулиране на дисперсията:

Комплекс от фибри от 4 пълноценни, натурални храни, който подобрява поглъщането на аминокиселините като удължава времето за контакт с протеиновите рецептори на мускулите за пълноценно усвояване на всяка фракция. В резултат получавате по-видимо и по-бързо натрупване на мускулна маса.

Mutant Whey e oбогатен с допълнително количество Глутамин

Mutant Whey НЕ съдържа аспартам, подсладителят, който е използван е сукралоза!

Mutant Whey има страхотен вкус и е идеален е за всекидневна употреба!

Mutant Whey е иновативен продукт, чрез който си набавяте ужасяващи количества протеин, а холестеролът, в сравнение с другите марки суроватъчен протеин, е на половина!

100% лактоза FREE!

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 

Да, това означава само едно – че ще постигнете страхотен разтеж на вашата мускулна маса и това ще стане много бързо! Чрез употребата на Mutant Whey вие си гарантирате 100% възстановяване на мускулната тъкан след тежки тренировки и страхотен антикатаболен агент за дълъг период от време. Доверете се на Mutant Whey и ще постигнете това, за което сте мечтали винаги – твърда мускулатура, дълбока сепарация на мускулите и впечатляващ обем.

4. Защо да изберете този продукт?

Продуктът е произведен съгласно GMP (добри производствени практики) и гарантира отлично качество, фармацевтична чистота и безопасност, гарантирана с тестове, изключващи замърсяването с ешерихия коли O104:H4, салмонела, листерия и други опасни патогени. Това прави Mutant Whey единствената суроватъчна матрица с безкомпромисно доказано качество и с отговорност към нейните потребители. Mutant Whey отговаря на всички лицензи за качество и поради тази причина има широко потребление в над 85 държави във всички точки на света!

Mutant Whey се консумира, при нормална физическа активност, по следния начин:
  • 1 доза сутрин, 1 доза преди и 1 доза след тренировка.
В нетренировъчни дни е препоръчително Mutant Whey да се консумира по следния начин:
  • 1 доза сутрин, 1 доза вечер, преди лягане (по този начин предотвратява катаболните реакции през цялото денонощие).


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1483705795
  • Наличност: На склад
  • 75.00 лв
  • 62.00 лв
  • Цена без ДДС: 51.67 лв

Налични опции

  

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, ЗА ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА, ЗА СЛЕД ТРЕНИРОВКА, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ВРЕМЕТО, ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ЗА НАРАСТВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА