NOW FOODS Acetyl L-Carnitine 500 mg

NOW FOODS Acetyl L-Carnitine 500 mg

NOW FOODS Acetyl L-Carnitine 500 mg е хранителна съставка с L-Карнитин, чиято роля в тялото е да участва в метаболизма на въглехидратите и протеините, както и транспортиране на мазнини към митохондриите. NOW FOODS Acetyl L-Carnitine 500 mg се превръща в едно от най-изследваните съединения, поради свойствата си да забавя стареенето, особено по отношение дегенерацията на мозъка и нервната система.

Здравословни ползи от приемането на NOW FOODS Acetyl L-Carnitine 500 mg

Ежедневен прием на NOW FOODS Acetyl L-Carnitine 500 mg като добавка към хранителния режим, значително намалява развитието на болестта на Алцхаймер. NOW FOODS Acetyl L-Carnitine 500 mg спомага за облекчаване на депресивни състояния, както и други психични растройства. NOW FOODS Acetyl L-Carnitine 500 mg ограничава и намалява пораженията от т.н. ”кислороден глад”, усилва функцията на имунната система, стимулира антиоксидантните свойства на определени ензими, предпазва мембраните, забавя мозъчното стареене, спомага за предотвратяването на нервни заболявания свързани с диабет и ишиас, модулира хормоналните промени, породени от физически стрес, увеличава ефекта от действието на разклонените аминокиселини.

Нивата на NOW FOODS Acetyl L-Carnitine 500 mg намаляват значително с възрастта, поради което е необходим приемът му като хранителна добавка

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods


Начин на употреба: Една доза 30-60 минути преди тренировка. Вечер преди лягане. Сутрин на гладно

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488200152
  • Наличност: На склад
  • 48.00 лв
  • Цена без ДДС: 40.00 лв

Налични опции

Етикети: Енергийни и Предтренировъчни Продукти