NOW FOODS Black Cherry Extract 750 mg

NOW FOODS Black Cherry Extract 750 mg

NOW FOODS Black Cherry Extract 750 mg е хранителна добавка с концентрат от дива череша, който успешно намалява всякакъв тип възпаления в тялото. Плодът на дивата череша притежава редица антиоксидантни и антиокислителни свойства. Благодарение на високото съдържание на антиоксиданти, те са в състояние да нормализират кръвното налягане. Особено ползотворен в това отношение е влизащият в състава им флавоноид антоцианин. Изследвания сочат, че антоцианинът драстично намаля възпаленията, които са естествен страничен ефект на имунната система.

Антоцианинът играе важна роля при борбата с артрит. Артритът е точно такъв тип заболяване – възпаление и хроничка болка в сухожилията и около тях. Концентратът от дива череша успешно намалява високите нива на пикочна киселина в кръвта (до 47%), която е причина за появата на подагра и артритни заболявания. Изследвания сочат, че Black Cherry Fruit благоприятства и намалява болката, причинена от развита форма на артрит.

NOW FOODS Black Cherry Extract 750 mg, освен антоцианин съдържа и растителни полифеноли, които според учените са изключително важни в борбата с диебет и сърдечно-съдовите болести. В някои изследвания се наблюдава, че пациентите, които приемат повече флавоноиди с храната е по-малко вероятно да развият сърдечни проблеми.

NOW FOODS Black Cherry Extract 750 mg e изключително богат на на растителни флавоноиди.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods

Начин на употреба: 2 капсули 1-3 пъти дневно с храната

Резултат с изображение за NOW FOODS Black Cherry Extract 750 mg

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1487578929
  • Наличност: На склад
  • 56.00 лв
  • Цена без ДДС: 46.67 лв

Налични опции

Етикети: Антиоксиданти, Цели, Общо здраве