NOW FOODS Black Wallnut Hulls 500 mg

NOW FOODS Black Wallnut Hulls 500 mg

NOW FOODS Black Wallnut Hulls 500 mg е хранителна добавка с люспите от Черен Орех (Black Walnut Hulls) е популярно и високоефективно средство за оптимизиране на храносмилателната система. Тази добавка действа като лаксатив, помага при заздравяването на рани в устната кухина и при възпалено гърло. Още от древни времена, римляните и гърците са познавали полезните свойства на черния орех и са го използвали като билков тоник.

NOW FOODS Black Wallnut Hulls 500 mg се използват и за прочистване на организма от някои видове паразити. Те също така са подходящи при натъртвания, за премахване на някои видове кожни болести (гъбички), херпеси, алергични реакции от отровен брашлян и брадавици, както и широко разпространени здравни проблеми като акне и заболявания на щитовидната жлеза. Люспите от Черен Орех се използват и за понижаване на кръвното налягане и нивата на холестерола

Здравните специалисти препоръчват употребата на Люспи от Черен Орех от хора, които пътуват в области с високо замърсяване на водата, заради свойствата му да прочиства стомаха от вредните гъбички и бактерии.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods

Начин на употреба: 1-2 дози дневно с храната.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1487579844
  • Наличност: На склад
  • 25.00 лв
  • Цена без ДДС: 20.83 лв

Налични опции

Етикети: Антиоксиданти, Цели, Общо здраве