NOW FOODS Bromelain 500 mg

NOW FOODS Bromelain 500 mg

NOW FOODS Bromelain 500 mg е хранителна добавка с бромелаин, един от най-биоактивните ензими, усвояващи протеина и е обект на постоянни изследвания по целия свят.  Бромелаинът повишава имунитета и увеличава броя на белите кръвни телца. Също така, бромелаинът се използва и като противовъзпалително и обезболяващо средство. Използва се при спортни травми, храносмилателни проблеми, синузити и възстановяване от операции.

Какво е приложението наNOW FOODS Bromelain 500 mg:

Бромелаин - Bromelain помага при борбата срещу артрит, хемороиди, менструални болки, автоимунни разстройства и колити при наличие на язви. Също така предотвратява слепването на тромбоцити което води до запушването на кръвоносни съдове, особено в артериите. Бромелаин - Bromelain забавя сърдечния ритъм и намалява кръвното налягане.

Прилага се след операции за по-бързо заздравяване на рани. Използва се и като агент, който пречи на разреждането на кръвта и пречи на нейното съсирване. Допълнителният прием на Бромелаин - Bromelain е задължителен, за да се постигне максимален ефект и да се поддържат оптимални нива на бромелаин в организма.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods


Начин на употреба: Една таблетка с храненията.

Резултат с изображение за NOW FOODS Bromelain 500 mg

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488381386
  • Наличност: На склад
  • 45.00 лв
  • Цена без ДДС: 37.50 лв

Налични опции

Етикети: Антиоксиданти, Цели, Общо здраве