NOW FOODS CAL MAG

NOW FOODS CAL MAG

NOW FOODS CAL MAG е хранителна добавка с два от най-важните минерали - Калций и Магнезий. NOW FOODS CAL MAG съдържа комбинация от витамин Д, цинк, мед, манган, бор, както и комплекс от други ключови минерали, които прецизно усилват действието на продукта. NOW FOODS CAL MAG съдържа извлечен от висококачествен калциев карбонат Той предлага повече милиграми калций в единица обем, отколкото всеки друг на пазара.

Калций е най-разпрозстраненият елемент в човешкото тяло. Той е незаменим за формирането и възстановяването на костите и зъбите, но също така е много важен за мускулните съкращения, съсирването на кръвта, градивен елемент на клетъчните мембрани, процесите на предаване на нервните импулси, както и за други метаболитни процеси.

Кога се препоръчва завишен прием на Калций - Калций се препоръчва за лечение на остеопороза, алергии, кожни заболявания като екзема и псориазис, и поражения върху черния дроб.

Магнезий е минерал, който е необходим за енергийния метаболизъм, протеиновия синтез. Магнезият също така отговаря за предаването на нервните импулси през нервно-мускулните синапси и свързването на калций със зъбното вещество. Този минерал подпомага костния растеж и е необходим за над 300 ензимни реакции, както и за произвеждането на вътреклетъчната енергия. Магнезий оказва положително влияние върху състоянието на репродуктивната система.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods

Начин на употреба: Една доза с храненията.

Резултат с изображение за NOW FOODS CAL MAG

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488278102
  • Наличност: На склад
  • 37.00 лв
  • Цена без ДДС: 30.83 лв

Налични опции

Етикети: Витамини и Минерали