NOW FOODS Calcium Lactate 10 GR

NOW FOODS Calcium Lactate 10 GR

NOW FOODS Calcium Lactate 10 GRе хранителна добавка с калций, алкален минерал, който за да се усвои от тялото, е нужно да бъде свързан със неутрална сол. Точно такава сол е Калциевият лактат – NOW FOODS Calcium Lactate 10 GR. Калциевият лактат представлява калций, свързан със млечна киселина, която в случая няма нищо общо с мляко или лактоза. Млечната киселина се произвежда в мускулите при „горенето“ на въглехидратите в анаеробна среда (без кислород).

NOW FOODS Calcium Lactate 10 GR се препоръчва на хора, които не си набавят достатъчно количество калций чрез храната. Използва се при заболявания причинени, от калциев дефицит като остеопороза, рахит, намалена функция на щитовидната жлеза и някои специфични мускулни заболявания(латентна тетания). Калциевият лактат – NOW FOODS Calcium Lactate 10 GR се препоръчва на бременни жени, които кърмят и на жени в менопауза.

Калцият е минерал, който трудно се усвоява и абсорбира от организма. Суплементи, в които калцият е под формата на калциева сол, например NOW FOODS Calcium Lactate 10 GR, се усвояват по-добре от другите форми на минерала.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods


Резултат с изображение за NOW FOODS Calcium Lactate 10 GR

Начин на употреба: Една доза дневно.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488278601
  • Наличност: На склад
  • 42.00 лв
  • Цена без ДДС: 35.00 лв

Налични опции

Етикети: Витамини и Минерали