NOW FOODS Cayenne 500 mg

NOW FOODS Cayenne 500 mg

NOW FOODS Cayenne 500 mg  е хранителна добавка с екстракт от лют червен пипер, ефективен начин да увеличите загубата на мазнини по естествен начин.

Екстрактът в NOW FOODS Cayenne 500 mg е с произход Америка, където е отглеждан от хиляди години и е използван като неизменна част от менюто на древните хора. Лютият червен пипер съдържа веществото “капсаицин”. Тази съставка придава лютият вкус на червения пипер. Научните изследвания категорично доказват изключително силното въздействие на капсаицина върху метаболизма, като повишава обмяната на веществата, стимулира изгарянето на мазнини и намалява апетита.

NOW FOODS Cayenne 500 mg  също така повлиява благоприятно главоболието, намалява алергичните реакции и подпомага перисталтиката. Приемът на NOW FOODS Cayenne 500 mg   е един от най-ефективните начини за понижаване на кръвното налягане. Той също така въздейства върху отпушването на артериите и понижаването на "лошия холестерол и триглициридите. Редовната употреба на екстракта е добра профилактика срещу сърдечно-съдови заболявания.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods


Начин на употреба: 1 капсула 2-4 пъти дневно с храната.

Резултат с изображение за NOW FOODS Cayenne 500 mg

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488202100
  • Наличност: На склад
  • 25.00 лв
  • Цена без ДДС: 20.83 лв

Налични опции

Етикети: Контролиране на Тегло