NOW FOODS Celadrin 350 mg

NOW FOODS Celadrin 350 mg

NOW FOODS Celadrin 350 mg е хранителна добавка с целадрин, натурален комплекс от естери на мононенаситени мастни киселини. Те имат доказано противовъзпалително действие, които намаляват болката и възпалителните процеси в ставите и сухожилията. Множество клинични и лабораторни изследвания на Celadrin доказват, че бързо усвояемият целадрин бързо подобрява мобилността и гъвкавостта на ставите и сухожилията, намалява болезнеността при артрит и ставни възпаления и подпомага заздравяването на ставите и сухожилията при травми и хронични заболявания, без никакви странични ефекти.

Какви са ползите за спортистите от приема на NOW FOODS Celadrin 350 mg?

Шестте мастни естера – миристът, миристолеат, лаурат, олеат, палмитат и палмитолеат в Celadrin осигуряват оптимална хидратираност на съединителната и ставната тъкан, смазват ставните повърхности и повишават еластичността на клетъчните мембрани на отделните клетки и сухожилията като цяло. Този ефект е особено важен за бодибилдърите, силовите трибойци и силовите многобойци, чийто стави и сухожилия са изложени на екстремни тренировъчни и състезателни натоварвания.

Целадринът доказано ускорява възстановяването на ставите и сухожилията и възвръща гъвкавостта и свободата на движенията след травми. Бързодействащите дражета Celadrin на NOW се препоръчват за оптимално възстановяване и подобряване на движенията и здравината на ставите и сухожилията.

Като хранителна добавка, вземайте 3 дражета (1 доза) дневно.​

Резултат с изображение за NOW FOODS Celadrin 350 mg

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488374734
  • Наличност: На склад
  • 62.00 лв
  • Цена без ДДС: 51.67 лв

Налични опции

Етикети: Антиоксиданти, Цели, Общо здраве