NOW FOODS Optimal Digestive System

NOW FOODS Optimal Digestive System

NOW FOODS Optimal Digestive System

Optimal Digestive System е комплекс от ензими, които не са ГМО и чиито произход са ядивни плесени (гъбични микроорганизми)

Ензимите в Optimal Digestive System повишават усвояемостта на широк спектър от храни, включително бобови и кръстоцветни зеленчуци - зеле, броколи, карфиол и др.

Храносмилателни ензими са незаменими помощници на храносмилателната система, за да може храната да бъде пълноценно обработена и усвоена. Капацитетът на нашия организъм да произвежда ензими намалява с възрастта, при което и ефикасността на храносмилателната система спада.

Optimal Digestive System като хранителна добавка набират голяма все по-голяма скорост и стават все по-широко популярни днес

Вегетарианските ензими в Optimal Digestive System са клинично изпитани в контролна лаборатория при Холандската Организация за Приложни Научни Изследвания (Netherlands Organization for Applied Scientific Research). Те имат висока ефикасност, въпреки високата киселинна среда на храносмилателната система, и не се разграждат под киселинното въздействие на стомашните сокове.

Сертификат за качество на продуктите с марка NOW Foods


Начин на употреба: 2 капсули преди или по време на всяко хранене.

Резултат с изображение за NOW FOODS Optimal Digestive System

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488444861
  • Наличност: На склад
  • 54.00 лв
  • Цена без ДДС: 45.00 лв

Налични опции

Етикети: Антиоксиданти, Цели, Общо здраве