NOW FOODS True Calm Amino Relaxer

NOW FOODS True Calm Amino Relaxer

NOW FOODS True Calm Amino Relaxer

В последните години хиперактивността и нарушеното внимание са проблеми, засягащи все повече млади хора. Титанът в създаването на здравословни продукти е помислил и върху този нашумял въпрос.

Продуктът на NOW True calm е със състав, който изцяло защитава името си - истинско спокойствие. Разглеждайки внимателно бленда, виждаме колко правилно са селектирани всички аминокиселини, минерали и витамини, така че те да действат синергистично, в хармония, без да има антагонисти сред тях.

True Calm включва GABA и глицин, две аминокиселини, които насърчават отпускането  на ума. Те  са и сред изписваните при деца, страдащи от аутизъм.

Състоянията, които се наблюдават при липсата на GABA са притеснението, стреса, напрежението и депресията. Към продукта е добавен и таурин. Освен всички свои познати ползи, които носи за спорта, той действа и синергистично с гореспоменатите аминокиселини. Във формулата откриваме още и витамини от Б групата, а също и един от най-важните минерали - магнезий. Той е известен с това, че добре се справя със състояния на раздразнителност, безпокойство и напрегнатост.

Завършеният вид и сигурност за работещ продут придава Валериана. Дилянката (както е известен още) действа успокояващо и се прилага успешно при безсъние, сърцебиене, психическа преумора.

Какво да очаквате от приема на този продукт?

  •  премахване на лоши мисли
  •  подобряване на настроението
  •  по-добър сън


Начин на употреба: 1 капсула, от един до 3 пъти дневно. За предпочитане е на гладно или малко преди хранене.

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488192488
  • Наличност: На склад
  • 45.00 лв
  • Цена без ДДС: 37.50 лв

Налични опции

Етикети: Антиоксиданти, Цели, Общо здраве