NOW FOODS Vitamin C-1000 No TR

NOW FOODS Vitamin C-1000 No TR

NOW FOODS Vitamin C-1000 No TR

Витамин C (Vitamin C) е водно разтворим витамин и е незаменим, защото тялото не може да го синтезира и трябва да се приема ежедневно. Витамин C (Vitamin C) има силно антиоксидантно действие, което съдейства за здравословното състояние на зъбите, венците и костите. Помага при заздравяването на раните и фрактурите. Предотвратява появата на скорбут, изгражда устойчивост при инфекции, заздравява кръвоносните съдове, спомага при абсорбирането на желязото.

Мощен антиоксидант. За здрави зъби, венци и кости. С екстракт от шипка и бивлаваноиди. Вегетарианска формула

Витамин C (Vitamin C) e невероятен природен елемент с голяма важност за множество процеси в човешкото тяло. Той е известен още и като аскорбинова киселина. Нито един друг витамин не оказва толкова положителните ефекти върху човешкото тяло.

Витамин C (Vitamin C) спомага за образуването на азотен оксид и намаляването нивата на кортизола, заради което е добро средство за борбата срещу стреса. Освен това е важен за синтезата на колаген, вътреклетъчния сегмент, който поддържа устойчивостта на тъканите. Предовратява преобразуването на нитратите (цигарен дим, смог, бекон, някои зеленчуци) в ракопричиняващи вещества.

Към формулата са добавени шипки, които са източник на Витамин C (Vitamin C) и притежават синергистични функции.

Други съставки: Целулоза, магнезиев стеарат и растително покритие.

Не съдържа: Захар, сол, мая, нишесте, пшеница, глутен, соя, млечни и яйчни деривати и консерванти. Веганска/Вегетарианска формула.

Начин на употреба: Една доза сутрин с храната. 

Внимание: Продуктът не е лекарствено средство.

Противопоказания: Няма

 


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • № на продукта: 1488987301
  • Наличност: На склад
  • 64.00 лв
  • Цена без ДДС: 53.33 лв

Налични опции

Етикети: Витамини и Минерали, Витамин - C