QUAMTRAX Collagen

QUAMTRAX Collagen
QUAMTRAX Collagen - хидролизиран естествен колаген с магнезий. 
1. Какво представлява продуктът?
QUAMTRAX Collagen е висококачествен хидролизиран естествен колаген и магнезиев карбонат, които се грижат за вашите стави. Колагенът е вид протеин с широко разпространение в човешкото тяло. С течение на времето или при интензивна и продължителна физическа активност нивата на колаген в тялото се понижават, както и при наднормено тегло. Магнезият също е важен елемент, който също е широко разпространен в тялото. Приемането на тези две съединения спомага за укрепване на ставите, косата и ноктите, както и за намаляване на бръчките по кожата. Освен това магнезия предотвратява появата на мулскулни крампи и подобрява клетъчната хидратация.
 • Приемането на хидролизиран колаген и магнезий спомага за укрепване на ставите;
 • Намалява появата на бръчки по кожата;
 • Магнезият е фундаментален за поддържането на хидратирано тялото, за избягване на вкостеняване и ограничаване на движенията;
 • Идеален е за прием през деня, защото поддържа ставите подхранени или през нощта, когато спомага за възстановяването им.
2. Активни съставки и тяхното въздействие
QUAMTRAX Collagen съдържа висококачествен хидролизиран колаген и магнезиев карбонат, които заздравяват ставите.
Колагенът е главният белтък в съединителната тъкан при животните и е най-изобилстващият белтък в бозайниците, съставлявайки 1/4 от всички белтъци. Той е един от дългите фибриларни (влакнести) структурни белтъци, чиито функции се различават доста от тези на глобуларните (кълбовидни) белтъци като ензимите. Той е здрав и неразтеглив с голяма издръжливост на опън и е главен компонент на хрущялите, сухожилията и ставните връзки и основен белтъчен компонент на костите и зъбите. Той осигурява здравина и еластичност на кожата и при деградацията му с възрастта се получават бръчки. Колагенът укрепва кръвоносните съдове и има роля в развитието на тъканите. Той се съдържа в кристална форма в роговицата и лещата на окото. Използва се в козметичната хирургия, например за увеличаване на устните, въпреки че сега по-често вместо него се използва хиалуронова киселина.
Магнезият е химичен елемент и алкалоземен метал, като е един от най-разпространените в земната маса и вселената като цяло. Магнезият има значителна биологична роля и е есенциален минерал за живота, защото се съдържа в почти всяка клетка и участва активно в производството на аденозин трифосфат - основната единица енергия за клетките. Дефицитът на магнезий може да доведе до мускулни крампи, схващания и мускулна умора при активни атлети. Допълнителният приеман на магнезий може да подобри тези състояния и би имал голям потенциал в спортната суплементация.
3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 
С употребата на Collagen от QUAMTRAX ще успеете да заздравите костите и ставите си и ще увеличите спортните си постижения.
4. Защо да изберете този продукт?
Това е най-добрата формула, която ще поддържа костите и ставите ви здрави. 
Изберете този невероятен продукт от QUAMTRAX за здрави стави! 
 • Добавете една порция (1 порция = 10 g = 1 лъжичка) към 200 мл. вода;
 • Препоръчителния прием е една порция на ден, без значение дали преди закуска, след тренировка или преди сън;
 • Продуктът не е заместител на балансираното и разнообразно хранене;
 • Продуктът не е предназначен за диагностика, лечение или профилактика на заболяване;
 • Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца;
 • Да не се излага на влага и пряка слънчева светлина.

*показателите са за една порция

Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

 • 20.00 лв
 • Цена без ДДС: 16.67 лв

Налични опции

Етикети: Антиоксиданти, Цели, Общо здраве