QUAMTRAX L-Glutamine Powder

QUAMTRAX L-Glutamine Powder
QUAMTRAX L-Glutamine Powder - хранителна добавка. 
1. Какво представлява продуктът?
QUAMTRAX L-Glutamine Powder е хранителна добавка, която е една от най-добрите аминокиселини, действаща в помощ на тялото за достигнето до максимално възстановяване. Глутаминът е неесенциална аминокиселина, тъй като организмът може да го произвежда благодарение на глутаминова киселина и аспарагин. Той има мощно антикатаболно действие, предпазващо мускулатурата. Той също така подобрява нейното възстановяване ежедневно по време на физическа активност и при най-силните и изтощителни тренировки. L-глутамин играе важна роля при укрепването на имуннната система, помага за по-доброто усвояване на консумираните протеини и клетъчната хидратация.
Quamtrax винаги търси най-високите стандарти за качество. В този случай, L-Glutamine Powder, който е максимално чист и пълен с качествени аминокиселини, гарантира перфектни резултати.
2. Активни съставки и тяхното въздействие
QUAMTRAX L-Glutamine Powder съдържа чист L-глутамин, който е най-разпространената аминокиселина в тялото и като такава, рядко е достатъчна. Огромният брой процеси, в които е ангажирана, често изправя организма пред компромиси откъде да вземе глутамин за един или друг метаболитен път.
3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 
QUAMTRAX L-Glutamine Powder ще увеличи Вашата издръжливост и ще намали катаболизма на мускулите. Изследванията сочат, че след тежка тренировка нивото на глутамин в тялото спада до 50%. Затова най-добре е да се приема след тренировка. Тогава той спомага и за възстановяването на мускулния гликоген (като се превръща лесно в глюкоза, без да се повишава нивото на кръвната захар и на инсулина), засилва синтезата на белтъчини и увеличава нивата на някои важни хормони, предизвикващи мускулния растеж. За фитнес спортуващите най-добрият вариант е да се приема около 30 минути след тренировка.
4. Защо да изберете този продукт?
Изберете L-Glutamine Powder от QUAMTRAX, защото този продук е с най-високо качество и ще Ви помогне да стигнете по-бързо и лесно до желаната цел. Тази хранителна добавка ще увеличи резултатите от тренировките Ви, като Ви зареди с енергия и повиши издръжливостта.

  • Приемайте по 1 лъжичка (5 g), разтворена в подходящо количество вода след тренировка;
  • Препоръчителна дневна доза: от 5 до 10 g;
  • Да не се превишава дневната препоръчителна доза на прием;
  • Продуктът не е заместител на балансираното и разнообразно хранене;
  • Този продукт не е предназначен за диагностика, лечение или профилактика на заболяване;
  • Съхранявайте на хладно и сухо място, недостъпно за деца;
  • Да не се излага на влага и пряка слънчева светлина.


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

  • 55.00 лв
  • Цена без ДДС: 45.83 лв

Налични опции

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, БЕЗ ЛАКТОЗА, ЗА СЛЕД ТРЕНИРОВКА, ЗА ПРЕДИ ЛЯГАНЕ, ЗА ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ, ЗА НАРАСТВАНЕ НА МУСКУЛНА МАСА