QUAMTRAX Super Fat Burner / 60 caps

QUAMTRAX Super Fat Burner / 60 caps
QUAMTRAX Super Fat Burner.

1. Какво представлява продуктът?

QUAMTRAX Super Fat Burner е натурална хранителна добавка - естествен стимулатор за загуба на мазнини. Що се отнася до нейните съставки, тази хранителна добавка може да се използва ежедневно, без оглед на физическата активност. QUAMTRAX Super Fat Burner съдържа хромен пиколинат и екстракт от гарциния камбоджа. Минералите на хрома спомагат за нормализирането на метаболизма на макроелементите в организма (протеини и въглехидрати). В допълнение помага и за нормалните нива на глюкоза в кръвта.
QUAMTRAX Super Fat Burner съдържа също и екстракти от зелен чай и зелено кафе. Тези две съставки допринасят за по-високото ниво на хлорогенната киселина и флавоноидите в организма. Quamtrax Super Fat Burner е предназначен за хора, които искат да се отърват лесно от излишните телесни мазнини.

2. Активни съставки и тяхното въздействие

 QUAMTRAX Super Fat Burner съдържа само натурални съставки, които са съчетани в специална формула, за да отговорят на Вашите очаквания и да Ви помогнат да постигнете целите си.
Гарциния Камбоджа се отглежда в цяла Югоизточна Азия и в някои части на Африка. Освен като подправка в източната кухня, това растение се използва все повече като ефикасно средство за нормализиране на телесното тегло. Особено в комбинация с други натурални съставки като зеленото кафе и зеления чай.
Гарциния Камбоджа има силно действие срещу мазнините в организма, като мощно подпомага тяхното изгаряне. Това растение може да се използва като средство за сваляне на килограми, за контролиране на апетита или регулиране на въглехидратния метаболизъм.
Полезните свойства на гарциния се свързват с основната активна съставка в плода – хидроцитрусова киселина, известна и с абревиатурата HCA. Основният механизъм на действие е способността на тази съставка да блокира ензима цитрусово-киселинна липаза, който е отговорен за формиране на мастни киселини.
Екстрактът от зелено кафе преминава лесно през стомашно-чревния тракт, като активната му съставка - хлорогенова киселина е с висока степен на усвояване.
Антиоксидантите в зеления чай забавят стареенето на клетките, спомага за детоксикацията на тялото и за избавянето от устойчивите органични замърсители. Това оказва огромна помощ на хората с наднормено тегло, защото подпомага свалянето на килограми.

3. Какво ще постигнете с употребата на тази хранителна добавка? 
С помощта на тази хранителна добавка от Quamtrax ще успеете да свалите излишните килограми. Продуктът спомага за поддържането на нормалния метаболизъм на въглехидрати, мазнини и протеини.

4. Защо да изберете този продукт?
Изберете Super Fat Burner от Quamtrax, защото този невероятен продукт ще Ви помогне да влезете във форма, бързо и лесно. 
 • Тази хранителна добавка съдържа само натурални съставки.
 • Приемайте по една капсула един път на ден, 30 min преди тренировка с подходящо количество вода;
 • Да не се превишава дневната препоръчителна доза на прием;
 • Продуктът не е заместител на балансираното и разнообразно хранене;
 • Продуктът не е предназначен за диагностика, лечение или профилактика на заболяване;
 • Да се съхранява на хладно и сухо място, недостъпно за деца;
 • Да не се излага на влага и пряка слънчева светлина;
 • Екстракт от гарциния камбоджа (Garcinia cambogia);
 • Зелен чай (Camellia sinensis сух екстракт);
 • Зелено кафе (Coffea arabica L.);
 • Хром (хромен пиколинат);
 • Антислепващ агент (магнезиев стеарат, силициев диоксид);


Напиши мнение

Забележка: HTML не е преведен!
    Лошо           Добро

 • 27.00 лв
 • Цена без ДДС: 22.50 лв

Налични опции

Етикети: БЕЗ ГЛУТЕН, БЕЗ ПШЕНИЦА, ВЕГЕТАРИАНСКИ, БЕЗ ГМО, НАТУРАЛНИ СЪСТАВКИ, БЕЗ ЛАКТОЗА, ЗА ПРЕДИ ТРЕНИРОВКА, ЗА СУТРЕШЕН ПРИЕМ, ЗА ИЗГАРЯНЕ НА МАЗНИНИ